lamqta.comОвен  Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата.

...
lamqta.comОвен  Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата.
Коментари Харесай

Овен: Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата

lamqta.com

Овен 
Времето ще е задоволително сполучливо, в случай че деликатно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у близките усещане, че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, в случай че просто не дремете на работното си място. Ако съумеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши дейности внезапно може да се извърнат против Вас, в случай че не сте деликатни към настроението на околните си. На работата - тишина. И да мисли началниът кого да уволни, за в този момент заканите няма да Ви обиден.  

 
Телец
Не е нужно да мислите, че светът се крепи единствено на Вас, и че нещо обезателно ще рухне, в случай че си позволите малко да се отпуснете и да поотпочинете. Този ден е доста по-подходящ за отдих, в сравнение с за работа. Ако все-пак планирате да работите, правете това в уединение. Ако доста постоянно Ви прекъсват, може да допуснете доста неточности. Ще можете да блеснете на огромна колекция, където ще давате звук и да затъмнявате останалите. Няма да се наложи да полагате старания, с цел да станете център на внимание. 

Близнаци
За всички Близнаци този ден ще бъде обвързван с доста обилни промени към по-добро. Само че ще се наложи да решавате, кое за Вас е най-важно: материалното благоденствие или душевния комфорт, а да извършите този избор изобщо няма да е елементарно.Помнете, че през днешния ден е за предпочитане е, значимите решения да взимате независимо, защото от всички препоръки, които бихте получили, ще сте склонни да изберете точно тези, които в действителност би трябвало да пропуснете около ушите си. Ако за през днешния ден имате запланувано някакво значимо мероприятие, не разчитайте, че всичко ще се уреди единствено по себе си, и ще премине безпрепятствено. Няма да е непотребна някаква предварителна подготовка. 

Рак
Нарасналата Ви сила, храброст и убеденост в личните сили, ще Ви оказват помощ да приведете своите градивни хрумвания в деяние, когато става въпрос за професионалната работа и бизнеса. Физическата работа и заниманията със спорт ще подобрят Вашето самочувствие и ще Ви донесат задоволство. Хубав ден за сантиментални взаимоотношения и обич.

Лъв
Най-добре е този ден да прекарате в фамилен кръг. Укротете своя възторг, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте дружно някакъв филм, само че вкъщи, тъй като другояче са вероятни разочарования, което пък ще провокира нов спор. Изберете някакъв благонадежден и към този момент пробван вид ” - „ Хубава жена ”, да вземем за пример...

Дева
Днес доста ще Ви се желае да се пожалите на своя обичан човек от несправедливостта на ориста във връзка с Вас, само че надали той ще разбере Вашата тъга в цялостен размер и да Ви утеши по подобаващ метод. Може би си заслужава да се опитате да се справите с всичко независимо?

Везни
Днес доста малко ще Ви интересува мнението на Вашия обичан човек за това, какво вършиме, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може единствено да му съчувствате: от негова позиция Вие изобщо и нямате желание да преценявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?...

Скорпион
Определено не Ви доближават нови усещания. В резултат на това се появява предпочитание, въпреки и малко да измененията живота си, а това „ нещо ” може да е всичко, което Ви попадне пред погледа, да вземем за пример връзките с човек, който откровено Ви обича, и към който на процедура сте доста привързани. Промените могат да носят както положителен, по този начин и отрицателен темперамент, защото ще се ръководите извънредно от страсти., мимолетни стремежи и прищявки. Редом с Вас има човек, който е подготвен да Ви удържи от недомислени действия, да Ви даде добър съвет и да помогне за реализацията на сполучлив проект. Но Вие настойчиво ще преследвате своята линия, и както ще покаже времето - на вятъра....

Стрелец
Днес най на края и Вие може да имате мотив за ревнивост. Не го изпускайте – в близко време не Ви се планува различен подобен. А може би Ви се желае да поговорите за своите достолепия и минусите на обкръжаващите? Или просто да изкажете своите искания и да посочите злото? Е, не се ли премислихте?

Козирог
Успешен ден, забавен и радостен, допускащ да дадете воля на фантазията си, да помечтаете за недостижимото и ненадейно да разберете, че то не е толкоз недостижимо. Пред Вас ще се открият доста нови вероятности - завладяващи, само че не плашещи. Трудно е да изберете по-подходящ ден, за начало на нова активност, без значение от нейния темперамент. Денят също е подобаващ и за другарство, без значение от това, дали ще е публично, делово, неофициално или приятелско. 

Водолей
Днешният ден е подобаващ за другарство – и с сътрудници, и с родственици. Всичко ще минава хармонично. Ще зародят нови тематики за разискване. Може да Ви бъде даден добър съвет в интересуващата Ви област. Денят е подобаващ и за другарство с близки родственици. От сутринта може да се занимавате с оформяне на документи. Бъдете деликатни при шофиране. 

Риби
Днес малко количество алкохол ще Ви помогне да се разкрепостите, а това ще рече - по-лесно да намерите общ език със своя обичан човек. Само че не би трябвало да минавате зад пределе и да злоупотребявате с този незабравим асистент, че в един миг той може освен да стартира да Ви пречи, а и да Ви направи за смях.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР